Wie is de Spaander

 

Even voorstellen….

Mijn naam is Ewoud, 25 jaar, begeleider en eigenaar van De Spaander. Als ik mijzelf zou moeten omschrijven ben ik een sociaal, enthousiast persoon en heel erg creatief. Na lang in de meubelbranche te hebben gezeten vond ik het tijd voor iets anders. De eigenwijze jongen in mij zocht een uitdaging! Die had ik snel gevonden, ik zou mijn baan opzeggen, mijn spullen pakken en voor 12 maanden verhuizen naar Amerika om daar als ´bro pair´ te gaan meedraaien in een ander gezin met een andere cultuur. Eenmaal mijn baan opgezegd werd ineens alles anders. Corona kwam en alles ging op slot, vertrekken ho maar! De vertrekdatum bleef verschuiven en ik moest helaas melden aan het gezin dat ik niet meer zou komen. 

Maar dan? Wat ga je doen? Mijn baan had ik immers al opgezegd en was ik zoekende naar mijn ideale baan. Via een kennis kwam ik in contact met een dagbesteding, ik had gelijk gevraagd of ik een paar weken mocht meedraaien in hun dagelijkse routine. Gelukkig mocht dit en kijk ik er met zoveel plezier op terug. De Spaander is toen geboren.

Mijn passie, creativiteit staat bij mij hoog in het vaandel en haal ik mijn voldoening uit het maken, opknappen en verhandelen van spullen. Maar naast mijn creatieve kant ben ik enorm sociaal, vind ik het leuk om mensen te trainen, stimuleren en te helpen. De Spaander is mij dan ook op het lijf geschreven. Ik haal hier mijn voldoening uit en kan volledig mijzelf zijn in hetgeen ik doe. 

De manier waarop ik werk bij De Spaander is kleinschalig. Dat is belangrijk om er voor te zorgen dat het beste uit de cliënt en de dag wordt gehaald. Ook is er op deze manier veel tijd voor één op één begeleiding. Samen stellen wij een op jou toegesneden plan op. De begeleiding wordt zowel individueel als groepsgewijs aangeboden. Bij De Spaander staat het plezier en respect in de omgang met elkaar uiteraard voorop. Daarmee wordt de basis gelegd waarop wij verder kunnen bouwen aan groei en ontwikkeling. Veiligheid, acceptatie en professionaliteit zijn hierbij de kernwaarden. Wij streven ernaar dat jij je gewaardeerd, gerespecteerd voelt en met plezier bij De Spaander werkzaam bent.